Kāpēc jums ir nepieciešams elektrokardiostimulators un defibrilators?
Kāpēc jums ir nepieciešams elektrokardiostimulators un defibrilators?

Video: Kāpēc jums ir nepieciešams elektrokardiostimulators un defibrilators?

Video: Kāpēc jums ir nepieciešams elektrokardiostimulators un defibrilators?
Video: Встряхнём Джокеру лампочку ► 5 Прохождение Batman: Arkham Origins 2024, Jūlijs
Anonim

Ja jūsu aritmija ir nopietni, jūs maijā vajag sirds elektrokardiostimulators vai implantējams kardioverteris defibrilators (ICD). Viņi ir ierīces, kas ir implantēts krūtīs vai vēderā. A elektrokardiostimulators palīdz kontrolēt patoloģisku sirds ritmu. Daudzi ICD arī reģistrē sirds elektriskos modeļus ir patoloģiska sirdsdarbība.

Tāpat cilvēki jautā, kāda ir atšķirība starp elektrokardiostimulatoru un defibrilatoru?

Piemēram elektrokardiostimulators , implantējams kardioverteris defibrilators , vai ICD, ir ierīce, kas novietota zem ādas. Tajā ir arī dators, kas izseko jūsu sirdsdarbības ātrumu un ritmu. Galvenais atšķirība ir tas, ka, ja jūsu sirds pukst pārāk strauji vai ir ļoti ārpus ritma, ICD izsūta šoku, lai to atjaunotu ritmā.

Otrkārt, cik ilgi jūs varat dzīvot ar elektrokardiostimulatora defibrilatoru? 5 līdz 7 gadi

Var arī jautāt, kāpēc jums ir nepieciešams defibrilators?

Kad jums ir nepieciešams defibrilators . Tev vajag ICD, ja jūs kam ir ventrikulāra fibrilācija (VF). Tas ir tad, kad sirds apakšējās kameras nesavelkas pietiekami stipri, lai sūknētu asinis visā ķermenī, izraisot sirds apstāšanos.

Vai ar elektrokardiostimulatora defibrilatoru var piedzīvot sirdslēkmi?

Regulējot sirds ritms, a elektrokardiostimulators var bieži novērš bradikardijas simptomus. Tomēr a elektrokardiostimulators nav izārstēt. Tā būs neaizkavēt vai apstāties sirds slimība , ne arī būs tas novērš sirdslēkmes.

Ieteicams: