Vai nātrija līmenis 124 ir bīstams?
Vai nātrija līmenis 124 ir bīstams?

Video: Vai nātrija līmenis 124 ir bīstams?

Video: Vai nātrija līmenis 124 ir bīstams?
Video: Water and Sodium Balance, Hypernatremia and Hyponatremia, Animation 2024, Septembris
Anonim

Pēc definīcijas hiponatriēmija ir jebkura nātrija līmenis zem 135 mEq/L, ar a līmenis no 120 līdz 130 tika uzskatīta par mērenu hiponatriēmiju, un viss, kas mazāks par 120 ir smags. Tomēr dažiem pacientiem ar hiponatriēmiju ir smagi neiroloģiski un/vai kuņģa -zarnu trakta simptomi.

Ņemot to vērā, vai 125 nātrija līmenis ir bīstams?

Smaga hiponatriēmija rodas, kad līmeņos nolaidiet zemāk 125 mEq/L. Veselības problēmas, kas rodas ārkārtīgi zemā līmenī nātrija līmenis var būt letāls. Hiponatriēmija ir visizplatītākais elektrolītu traucējums, ar ko saskaras ārsti.

Turklāt, vai nātrija līmenis 118 ir bīstams? Hiponatriēmija. Hiponatriēmija ir zema nātrijs koncentrācija asinīs. To parasti definē kā a nātrijs koncentrācija ir mazāka par 135 mmol/L (135 mEq/L), un smaga hiponatriēmija ir zem 120 mEq/l. Simptomi var nebūt, tie ir viegli vai smagi.

Tāpat jūs varat jautāt, vai nātrija līmenis 121 ir bīstams?

Ja nātrijs Jūsu asinīs ir pārāk zems, Jums ir stāvoklis, ko sauc par hiponatriēmiju. Tas var notikt noteiktu medicīnisku stāvokļu, dažu medikamentu dēļ, ko jūs varētu lietot, vai ja dzerat pārāk daudz ūdens. Tavas asinis nātrija līmenis ir normāli, ja tas ir no 135 līdz 145 miliekvivalentiem litrā (mEq/L).

Kāds nātrija līmenis ir pārāk zems?

Hiponatriēmija rodas, ja nātrija līmenis asinīs nokrītas zem 135 mEq/l. To var izraisīt daudzi iespējamie apstākļi un dzīvesveida faktori hiponatriēmija , tai skaitā: Daži medikamenti.

Ieteicams: