Ko nozīmē pansistoliskais murmulis?
Ko nozīmē pansistoliskais murmulis?

Video: Ko nozīmē pansistoliskais murmulis?

Video: Ko nozīmē pansistoliskais murmulis?
Video: Gytis Padegimas „Asmenybės vientisumas ir kūrybiškumas informacinio triukšmo amžiuje“ 2024, Jūlijs
Anonim

pansistoliskais troksnis regurgitants kurnēt dzirdams visas sistoles laikā, jo asins plūsma starp divām kamerām parasti ir ļoti atšķirīga sistolē; visbiežākie cēloņi ir mitrālā regurgitācija, trikuspidālā regurgitācija un kambaru starpsienas defekti.

Ņemot to vērā, kas ir pansistoliskais murminātājs?

Holosistolija ( pansistoliskais ) murrā sāciet no S1 un pagariniet līdz S2. Tās parasti rodas regurgitācijas dēļ tādos gadījumos kā mitrālā, trikuspidālā regurgitācija vai kambaru starpsienas defekts (VSD).

Otrkārt, vai holosistoliskais troksnis ir bīstams? Strukturāls sirds slimība ir lielāka iespējamība, ja troksnis ir holosistolisks, diastolisks, 3. pakāpes vai augstāks vai saistīts ar sistolisko klikšķi; kad tas palielinās intensitātē stāvot; vai kad tam ir skarba kvalitāte. Krūškurvja rentgenogrāfija un elektrokardiogrāfija reti palīdz diagnosticēt sirds murrāšana bērniem.

Ir arī jāzina, vai Pansistoliskais murms ir normāls?

Mitrālā regurgitācija ( pansistoliskais murmurs ) Šis ir piemērs a pansistoliskais murrājums parasti saistīta ar mitrālā regurgitāciju. Pirmās un otrās sirds skaņas ir normāli . Vidējas frekvences taisnstūris kurnēt aizpilda visu sistolu.

Kāpēc murmina gaisma?

Radiācija. Kā norāda termins, starojums a kurnēšana ir celiņš skaņai ir tendence ceļot vai izstarot . Aorta murmina gar aortas aizplūšanu no kreisās apakšējās krūšu kurvja robežas līdz labajai otrajai starpribu telpai uz labo infraklavikulāro zonu. Trikuspidālā nepietiekamība izstaro uz vēnu sistēmu

Ieteicams: